پایدار سازی پروژه مجتمع چند منظوره فرمانیه (امام رضا)

1391-95آرشیو پروژه‌هاتحکیم و تثبیت گودخاتمه‌ یافته
  • محل اجرای پروژه تهران، فرمانیه
  • نام کارفرما شرکت توسعه عمران رهاد
  • تاریخ شروع و مدت اجرا فروردین 1392 - 21 ماه
  • عمق گود 43 متر
  • وضعیت پروژه خاتمه یافته
مشاور: دانشگاه امیرکبیر عمق گود: 43 متر سطح جداره: 14000 متر مربع متراژ نیل و انکر: 20200 متر متراژ ستون‌های برلنی: 932 متر   به طور کلی با توجه به مشخصات ابعادی و ژئوتکنیکی، پروژه مجتمع چند منظوره  فرمانیه از خاص‌ترین پروژه‌های اجرا شده   پایدارسازی در شهر تهران می‌باشد. فعالیت اجرائی این پروژه از ابتدای […]
  • مشاور: دانشگاه امیرکبیر
  • عمق گود: 43 متر
  • سطح جداره: 14000 متر مربع
  • متراژ نیل و انکر: 20200 متر
  • متراژ ستون‌های برلنی: 932 متر

 

به طور کلی با توجه به مشخصات ابعادی و ژئوتکنیکی، پروژه مجتمع چند منظوره  فرمانیه از خاص‌ترین پروژه‌های اجرا شده   پایدارسازی در شهر تهران می‌باشد. فعالیت اجرائی این پروژه از ابتدای سال 1392 با استفاده از مطالعات ژئوتکنیک انجام گرفته توسط کارفرمای پروژه طراحی گردید و با توجه به تجربه شرکت از پروژه‌های واقع در منطقه پروژه، پارامترهای بدست آمده از مطالعات قابلیت بهبود را داشته و لذا در این راستا شرکت اقدام به انجام مطالعات ژئوتکنیک و انجام آزمایشات برجا جهت تدقیق پارامترهای پروژه نمود. انجام این مطالعات امکان انجام مهندسی ارزش و کاهش هزینه پایدارسازی تا میزان 12% را برای پروژه فرآهم آورد.

بعد از طراحی، عملیات پایدارسازی شامل اجرای شمع‌های فولادی به عمق 51 متر آغاز گردید اجرای ستون‌های برلنی به دلیل عمق بسیار زیاد با توجه به وضعیت خاک و لزوم انحراف حداقل آن‌ها با مشکلات اجرائی همراه بود که با دقت کامل در اجرا و همچنین بالا بردن کیفیت ساخت ستون‌ها  مراعات گردید.

پس از اتمام عملیات شمع‌های پروژه عملیات اجرای المان‌های انکر با مولتی استرند آغاز گردید و حداکثر طول المان‌های حفاری تا 34 متر در محل پروژه می‌باشد. وجود حفره‌های فراوان در ضلغ غربی پروژه به دلیل طول زیاد استرندها و برخورد حفاری با چاه‌های فاضلاب همسایه‌های همجوار پروژه، وجود کنج محدب با طول 35 متر مشکلات فراوانی را برای تعیین محل دقیق ممکن برای اجرای المان استرند بوجود می‌آورد.

به دلیل وجود آب در پروژه از عمق 26 متری که همزمان با مطالعات ژئوتکنیک و همچنین در زمان اجرای چاه‌های برلنی کاملا مشخص گردید منجر به اجرای زهکش در بخش شمالی به طول تقریبی 60 متر گردید که به طور همزمان 5 پمپ نسبت به آبکشی این بخش برای کنترل حجم بالای آب در حال کار بود. بطوریکه در طول مراحل اجرا و پس از پایان گودبرداری محیط داخلی گود بطور نسبی خشک و قابل فعالیت شد.

با توجه به عمق خاکبرداری و حجم بالای خاک در حدود 220 هزار متر مکعب از بهترین چالش‌های پروژه، برنامه‌ریزی فنی جهت جمع‌آوری رمپ با حجم کار باقیمانده حدود 45000 مترمکعب در زمان پیش‌بینی شده در برنامه زمان‌بندی بوده است.

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به مجموعه بسپار پی ایرانیان است.

02175961

نیاز به مشاوره دارید؟